Спа филтър

Спа 0010010 Филтри за гореща вана

Спа   0010010   Филтри за гореща вана
Чат сега
Информация за продукта


Спа филтърната касета е изработена от полиетилен терефталат (PET) 0010010 nbsp; нетъкан текстил, с добри механични свойства, притежава специалността трайност, устойчивост на слънце и висока устойчивост на репература. Важно е да имате филтър във вашата спа система за редица резони. Филтри

улеснявате балансирането на химичните обработки във вашата вода. И много горещи вани просто не могат да работят без филтъра на място. Препоръчваме да почиствате филтъра си някога 2-3 седмици и химически да почиствате филтъра на всеки 4-6 седмици.


Особеност:

Изработен от полиетилен терефталат (PET) 0010010 nbsp; нетъкан текстил, с добри механични свойства, притежава специалността трайност, устойчивост на слънце и висока устойчивост на репература.

С плисиран дизайн 0010010 nbsp;

Плисираният дизайн предлага голяма площ за филтриране, по-дълъг живот на филтриране и намалява скоростта на оборотите и разходите за филтрите.

Силно затваряне на края

Филтърната среда, централната пръчка и крайният капак като неразделна част, слепени заедно, за да се осигури по-добра способност за запечатване.


Име на продукта

Спа 0010010 усилвател; Филтри за гореща вана

OD

4-15/16’’

Връх

дръжка

дължина

13-1/2’’

дъно

2 женски SAE

MOQ

100 бр

滤芯5内页_02

滤芯5内页_03

滤芯5内页_06

Как да се грижа за моите филтри за гореща вана

Вашите филтри за гореща вана са абсолютно необходими за поддържане на чиста вода и осигуряване на правилното функциониране на вашата гореща вана. Мръсните, задръстени или износени филтри няма да успеят да уловят замърсителите и да натоварят струйните помпи на вашия СПА център.

Филтрите са проектирани да издържат 2 до 3 години. Ето как да се грижим за тях.

Месечно

Веднъж месечно е добре да премахнете филтрите си и да ги напръскате с градински маркуч, за да премахнете всички остатъци, които може да са се натрупали между гънките.

Три до четири месеца

0010010 nbsp; Всеки път, когато смените водата в горещата си вана, дайте на филтрите си пълното почистване. Извадете ги от спа центъра и напръскайте всички отпадъци, натрупани между гънките, с градински маркуч.

Накиснете филтрите през нощта в обезмаслител за СПА филтър (вижте инструкциите за пакета за продукта, който използвате). След накисване на филтрите, напръскайте ги чисти и сменете. Не използвайте миялна машина или съдомиялна машина за почистване на вашите филтри.

Сега Taisheng Sanitary Ware разполага с висококачествени спа 0010010 филтри за гореща вана с сертификат ASTM, който е известен като един от професионалните производители и доставчици на различни съоръжения, използвани за спа в Китай. Сега, добре дошли да закупите спа с ниска цена 0010010 филтриращи продукти за гореща вана с отстъпка в нашата фабрика, която може да предложи своевременно консултантско обслужване и бърза доставка.
Hot Tags: спа 0010010 филтри за гореща вана производители Китай, доставчици, фабрика, купуват, отстъпка, цена, висококачествени, ASTM, продукти
Запитване

You Might Also Like