Спа филтър

Филтри за подмяна на СПА и басейн

Чат сега
Информация за продукта

Филтърза релазатор на СПА и басейн улавя цялата мръсотия и мръсотия от водата, докато тя се изпомпва през. Хидромасажните вани могат да натрупват всички видове лосиони и секрети, песъчинки, прах и замърсявания от околната среда. Това е наистина важно, че те се отстраняват от водата, за да го поддържа чист и чист . Начинът, по който работи филтрите е доста проста:водата преминава през тях, улавяне на нежелани частици в гънките им, и филтри могат да поддържат водата в басейна или спа, чиста и чиста.

 

Характеристика на продукта:

1) Спа филтрите помагат бактериите да не достигат до кожата Ви

2) Спа филтрите могат да помогнат на големи парчета отломки да навлязат във вашата хидромасажна вана или вътрешната ви работа.

3) Спа филтрите са полезни за поддържане на въздуха от вашите тръбопроводи.

Филтрите улесняват баланса на химическите обработки във вашата вода

Много горещи вани просто не могат да работят без филтър а на място.


Име на продукт

Филтри за подмяна на СПА и басейн

Od

4.7''

Топ

Дръжка

Дължина

9.2''

Дъното

Женски тела

Пакет

4бр/кашон

00000000

100бр

 

滤芯2内页_02


滤芯2内页_03

滤芯2内页_07

Какво ще стане, ако не почистя или не сменя филтъра си за гореща вана?

Освен факта, че вашата вода ще стане миризлив и обезцветен и евентуално да започне да пристанище вредни бактерии също е възможно, че всъщност ще повреди вашата гореща вана. Един от най-често срещаните неизправности в горещата вана е повреден или изгорен помпените двигатели. Това обикновено се дължи на претоварване тонапомпата да изпомпва вода през мръсен филтър. Промяната и почистването на филтъра е бърза и лесна работа, която не само поддържа водата в горещата вана свежа и здрава, но също така подобрява продължителността на живота и на вашата гореща вана!


Hot Tags: спа и басейн резервни филтри производители Китай, доставчици, фабрика, купуват, отстъпка, цена, високо качество, ASTM, продукти
Запитване

You Might Also Like