Започвайки от началото на зимната топла Спа Стъпка Разходка


Започвайки от началото на зимата топла Спа Стъпка разходка, вие искате тялото наистина загрява, сам не е толкова добър, колкото отвътре навън, тяхната треска. За есенния и зимния сезон, за да се подготви "пътуването през зимата за топли сърдечни спа", характеристиките за грижа за кожата на Изтока и Запада заедно, за да разрешат сухото или оток на състоянието на кожата, ароматно нагряване, насърчаване на системното кръвообращение, ефективно отделяне на токсини и балансирана влага.
Разбира се, Montessori калта съдържа Монтесири гореща изворна вода, кипарис, лимон, есенлово копър, бръшлян, аескус, черен рог от водорасли, есенции от дъвка и други основни съставки, естествени минерални компоненти могат постепенно да отделят топлината. метаболизма на мазнините, докато различни ароматни есенциални масла синергии, с изключение на вода и токсини. Така че кожата е напълно освободена, така че текстурата да стане гладка и компактна. Хотелският "топли сърдечен спа пътешествие", първо увит с черно рогаво тяло от водорасли, обвит с одеала, така че детоксикацията съставки в тялото, а след това използва тайландски билкови Спа Стъпка, така че тялото да се отпуснете допълнително.
Hot Bamboo Spa Step Благодарение на естественото, гладко и удобно докосване на бамбука, съчетано със способността за спасяване на калориите, допълнено от терапевт, с дълга и солидна Spa Step техника, която спомага за облекчаване на сковаността на мускулите и ставите и насърчава кръвообращението Цикълът забавяне на студените ръце и крака, подобряване на умората и напълно спокойна и спокойна. Особено за дългосрочно лошо кръвообращение, студени ръце и крака и необходимостта от дълбоко отпускане на гостите.
Hot Spa бамбук Стъпка трябва да се използва дължината на бамбук, Spa Стъпката процес се използва в различни размери на горещ бамбук, най-малката гореща бамбук за дланта на ръката си и пръстите да се отпуснете, за да масажирате основното налягане; среден размер От горещия бамбук, използван за натискане на рамото и ръката и стъпалото на стегнатите мускули, играйте ефекта на Shu забавяне на налягането; най-дългата топлина бамбук само за гърба да се отпуснете Spa Стъпка, натоварени със сила върху горещия бамбук, а след това чрез техники и етерични масла смесени, топлинна енергия в кожата, гладко кръвообращение.
Обикновено отнема около 20 минути, докато чака бамбукът да се нагорещи, а физиотерапевтът ще се отпусне с ръцете на Спа Стъпка в бамбуковото отопление. Hot Spa Spa Стъпка от стъпалото с топла Спа Стъпка маслото с точки се отнася до пресата и масажа, кардиране топли крака и крака; Spa Стъпка от краката до гърба, терапевтите ще използват най-дългите бамбук Така че, за да се облекчи обширната област на задните мускули, в кръста с дълъг и плътен тласък за подобряване на киселинния студ на талията; и в рамото от гореща бамбукова дълга преса за нагряване на проникване до дълбините на мускула, освобождаването на дългосрочно бюрово напрежение; Най-младите бамбукови Spa Step palms и пръсти; и накрая успокояващата глава "Спа Стъпка" на курса на лечение.
Сезонни редуване лесно води до грип, засилен имунитет може ефективно да се противопоставят на епидемичния вирус, етерично масло Spa Стъпка назад може ефективно да подобри имунитета на тялото, Spa Стъпка след края на балона праскова сладолед, за да консолидира Спа ефект Стъпка.
Тялото натрупване на мазнини е трудно да се елиминира, налични розмарин етерично масло, за да Спа Стъпка за насърчаване на разлагането на мазнини, регулиране на храносмилателната система, Спа Стъпка може да пие стъкло стъкло красота.
Модерните жени осъзнават все повече своите собствени. Ежедневно със същите съвременни мъже на работното място за борба, но също и с традиционните жени да се грижат за старото семейство, уморен е сигурен. В този случай е необходимо редовно да се възнаграждавате, да се отпуснете напълно веднъж. Спа Спа Стъпка, очевидно стана популярен начин жените да се приветстват.
Тялото се къпеше в цветята, вятърът на природата, разпенващ отстрани, а след това чифт нежни ръце леко Спа Стъпка, тялото на уморения да попитам, и накрая в цветята да спи ... ... да направя Индонезия в Бали стил Спа стъпка, Всички износване и изтриване са изтрити, но също така може да започне нов ден.