Spa Pipe Силна ниска температура

Spa Pipe Силна ниска температура
Нашата компания е добре известен производител на Spa Pipe, компанията има много години опит в производството, качеството на продукта, отлични цени, от нови и стари клиенти хвалят. Тук, нашата компания да ви разкажа за Spa Pipe ниска температура изпълнение на това колко силен.
Spa тръба ниска температура чуплива точка на -70 ℃, по-добре от други тръби. В тръбата за поливинилхлорид (PVC-U) в зимното поле е лесно да се чупят, има ясни специални доказателства, за да се подобри устойчивостта на ПП и устойчивостта при удари при ниски температури, съполимеризация на етилен и пропилен мономер, произведена от произволен съполимер полипропилен PP-R), който обикновено използва производствен път и метод на iPP, така че пропиленовата и етиленовата смесена газова съполимеризация, основната верига в разпределението на пропилена и етилена в разпределението на кополимера, тръбата PP-R Повечето от съдържанието на етилена в материалите в около 3%. Но подобрената производителност на PP-R при ниски температури е все още незадоволителна, а точката на крехкост е около -15 ℃, много по-висока от температурата на точката на изкривяване на полиетиленовата тръба -70 ℃.
Аз като компания, специализирана в производството на Spa тръби предприятия, компанията разполага с добро оборудване за производство на предприятия да предоставят СПА тръба да направи най-мощната подкрепа. Ние ще бъдем добросъвестни, високо качество, отлично обслужване за целта, покани приятели у нас и в чужбина да посетят ръководството, бихме искали да сътрудничим добросъвестно, да подобрим приятелството и да работим заедно.
Spa Pipe Понастоящем общинският тръбен пазар на Китай, Spa Pipe непрекъснато се развива, Spa Pipe, PP-R тръба, UPVC тръба има място, което Spa Pipe силен инерционен момент е най-впечатляващо. Spa Pipe има широк спектър от приложения. Което придава на водопровода и газовата тръба най-големия пазар на приложения.
PE смола: е направена от мономерна етиленова полимеризация, поради полимеризационното налягане, температурата и другите условия на полимеризация са различни, може да се получи различна плътност на смолата и по този начин полиетилен с висока плътност, полиетилен със средна плътност и полиетилен с ниска плътност. различни видове Спа тръби материал, в зависимост от условията на тяхното приложение, избор на различни смоли, докато изискванията на екструдера и мухъл са различни.
Spa Pipe: Водоснабдяване със Spa Pipe е традиционна стоманена тръба, PVC продукти за замяна на тръби за питейна вода. Водните тръби трябва да издържат на известно налягане, обикновено да използват механични свойства на по-добра полиетилен с висока молекулна маса, като HDPE смола. LDPE смолата има ниска якост на опън, лошо съпротивление на натиск, лоша твърдост, лоша стабилност на размерите по време на формоване и затруднения при свързването и не е подходяща като материал за тръби за подаване на вода. Въпреки това, поради по-високите показатели за здравето, LDPE, особено LLDPE смолата, се превърна в общ материал за производството на тръби за питейна вода.
Spa Pipe вид на ролята на каква роля, много клиенти смятат, че Spa Pipe използва за подземно минно време, появата на изпълнението на тези технически индикатори не се отнася, но фактът не е така, всъщност, Спа тръба вид е първоначалната тест СПА тръба има първата стъпка в проблема, а след това тук просто говорим за важността на външния вид изпълнение.
Spa Pipe в нашия живот, е също по-често срещан вид тръба, Spa Pipe повърхността на тръбата трябва да бъде чиста и гладка, не позволявайте мехурчета, очевидни драскотини, депресия, примеси, неравномерно цвят и други дефекти, перпендикулярно на оста на тръбата.
Spa Pipe има разтегливост, но Spa Pipe's stretch на Spa Pipe какви ползи? Така че тук е кратък разговор за ползите от участък.
Макромолекулният полимер има най-широк спектър от механични свойства във всички познати материали поради високото му молекулно тегло, дължащо се на молекулите с дълга верига и молекулярното движение със значителни свойства на релаксация. Такъв като високо полимерен материал има много голямо удължение, общото удължение на удължаването на РЕ от 90% до 950%, чрез специален производствен процес, част от удължението на материалите може да бъде над 1000%, докато общото високо Удължаване на материала при скъсване е също повече от 50% до 100%. Обикновено, характеристиките на опън на материала изискват термосвиваемо фолио и лента за разтегляне.