Вечерното СПА покритие работи по-добре

Вечерното СПА покритие работи по-добре
В допълнение към дневната защита на краката, много от тях обръщат повече внимание на всяка вечер, за да си осигурят грижа за кожата, а не само да се отпуснете, по-ефективно качество на грижата за кожата и ефекта по-добре от деня!
Преди всичко, почистете добре: преди да заспите, трябва да почистите кожата, да изберете по-малко подправки, природата на меки продукти за почистване, средният пръст и показалеца на лицето отгоре надолу, внимателно да масажирате отвътре , След като масажът трябва да се измие с вода.
На второ място, опростена поддръжка: преди лягане Спа покриване на грижа за кожата грижа, няма нужда да се използва прекалено много или много проста същност + крем е достатъчно, за да поправите кожата дълбоко. След измиване на лицето, с двете ръце или памучен тампон, за да избутате есенцията, от шията до челото, за да осигурите обновяване на кожата; изчакайте 1 минута и след това се насочете да приложите собствен нощен крем. Или можете да използвате съня маска, но също така да помогне на кожата за ремонт през нощта, но не трябва да бъдат боядисани прекалено дебел, твърде често използване, така че да не се увеличи бремето на кожата. Два пъти до три пъти седмично, не е нужно да се използва всеки ден.
Още веднъж, вана, за да помогне за сън: преди да отида да спя Спа покриване балон баня, в топла вода баня добавете подходящо количество оцет, след баня ще бъде особено удобно. Или изсушената портокалова коричка в марля, се накисва във ваната с вода, но и много добър козметичен ефект. Ако нямате условия за баня, можете да промените ваната за крака, да помогнете за ускоряване на съня. Температурата на водата за краката е около 40 ℃, за да се отклони областта на глезена.
Накрая, вечеря, за да се избегне яде прекалено пълна: вечеря, ако яде твърде много, ще доведе до сън, когато кръвта се концентрира в стомаха, така че намаляването на обема на кръвта на лицето, засягащо цвета на кожата. Опитайте се да избягвате или малко количество сол, най-добре е да не пиете, за да избегнете сутринта, когато лицето и очите около отока на ситуацията.
Елате и се насладете на прекрасната красота на Spa Cover, отпуснете настроението си!
Спа центърът за лице е като старата пожарна супа, макар и не всеки ден да се използва, но веднъж седмично, но може да даде на кожата дълбока поддръжка и само да се придържат към ежедневната грижа и да се придържат към лицевата спа пакет, кожата ще бъде здравословна и красив О.
За ежедневната грижа за кожата е като три хранения на ден, не по-малко, и лицето на СПА покритието? Става като старата пожарна супа, която, макар и не всеки ден, но веднъж седмично може да даде на кожата дълбока поддръжка, само и двете се придържат към ежедневната грижа и се придържат към лицевата спа пакет, кожата ще бъде здрава и красива О.
Няма вода, която не може да направи Spa Cover, тъй като Spa Cover в най-важния елемент - температурата на водата, тялото ще окаже определено въздействие върху различните организации.
1, СПА покритие за въздействието на кръвообращението: Когато студената вода се поръсва върху повърхността на кожата, тялото около кръвоносните съдове ще се свие, кръвта е принудена в тялото по-дълбоки области.
2, Spa Cover на сърцето: използването на студена вода ще намали честотата на сърдечния ритъм, може да увеличи координацията на сърдечната съдова тъкан. Използването на топла вода ще увеличи сърдечното натоварване, тъй като използването на топла вода, голям брой периферни съдови разширения, кръвният дебит трябва да се ускори.
3, Спа покриване на въздействието на кръвното налягане: използването на студена вода ще доведе до повишаване на кръвното налягане, а след това те ще падне. Когато използвате студен воден масаж или тоалетни принадлежности за пръскане на студена вода, кожата ще получи механична стимулация за увеличаване на кръвното налягане. Ако използвате гореща вода в големи количества, обикновено в ранните етапи на употреба, кръвното налягане ще има кратко време на нарастване, след което ще спадне
4, СПА покритие за въздействието на дишането: за първи път със студена вода за СПА, ще диша дишане, скорост на дишане, дълбочина на дишането действие от обикновено. Но реакцията на организма на гореща вода при висока температура не е като студена водна баня. Топлата вода има тенденция да увеличава честотата на дишане, но дълбочината на дишането е все още повърхностна.