За нас

Представяне на компанията

Нашата компания се намира в област Хуаду, Гуанджоу, (близо до международното летище Baiyun) Китай. Ние сме професионален производител на най-високо качество спа покриване и други спа аксесоари. Нашата фабрика, която обхваща площ от 6200 квадратни метра, има най-съвременно оборудване автоматизирана кожена машина за рязане, автоматизирана триизмерна пяна табела, както и качеството на шиене, щамповане оборудване. Сега ние не само стана най-големият и най-професионален доставчик на СПА покритие производство в Китай, ние също така установихме стабилни отношения с клиенти в Европа, Америка и Близкия изток. Искрено приветстваме всички видове сътрудничество и възможности.

представяне на продукт

Ние сме специализирани в извършване на СПА покритие за повече от 10 години. Фирмата се фокусира върху персонализиране, така OEM проект е приет. Вярвахме, че този вид услуга може да осигури чудесното потребителско преживяване за клиента и фабриката може да наблюдава продукта в най-добро състояние. Нашият сръчен продуктов дизайнер може да отговори на всички нужди на клиентите. В нашата фабрика, клиентът може да поръча каквато и да е форма, цвят, дебелина на покривката, която ви харесва .

 

Материалът, който използвахме за SPA покритие, е преминал сертификат SGS, UL, ASTM. Ето някои подробности за спа пакета.

Висококачествена 100% дебела изолационна пяна

Специално формулирана за отлична изолация и здравина. Изграден с пяна с плътност 1,5 lbs и 2 lbs.

Загрявана затваряща се влага

Бариера осигурява защита срещу преждевременна абсорбция на влага.

Увеличете интензитета чрез алуминий

По-лека, допълнителна якост и антикорозионна защита, осигуряваща структурна цялост за живота на покритието.

Енергийна ефективност

Подобрена изолационна мощност за намаляване на разходите за отопление.

Корозионно доказателство найлонов цип

Големият # 8 цип със защитно капаче няма да корозира или да се раздразни

Защитна по поръчка поцинкована пола

Създава въздухонепропускливо уплътнение, което предпазва от прах, замърсяване, вятър и замърсители на околната среда.

Превъзходно парно уплътнение

Осигурете плътно запечатване в края на шарнира, предотвратявайки загубата на топлина и пара.

Спални дръжки

Здрави дръжки за лесна работа. Предлага се с две или четири дръжки.

Детски устойчиви заключващи ремъци

4 трайни заключващи ремъци с ключове. Превишава изискванията на ASTM за целите на безопасността и сигурността.


Разбира се, освен покритието за спа и за по-добро обслужване на клиентите, някои спа аксесоари също са наш продукт. Ето списъка с продукти за ваше сведение. Можете да научите повече информация от страницата на продукта.

1.Спалня;

2. Повдигач за покриване на покрива;

3. Спа чанта / капачка;

4. Спа стъпки;

5.Spa парапет;

6.Бар за хавлиени кърпи;

7. Таблица за пантовете;

8.ПVC тръба.

 

Нашият основен пазар :

Съединените щати , Канада, Австрия, Чили.

Европейски :   Англия, Нортуей , Холандия , Полша , Испания , Швеция, Португалия, Белгия, Дания, Исландия , Финландия , Франция , Германия, Гърция , Унгария , Ирландия.

 

Въведение в услугата

Изграждането на перфектната система за предпродажба, продажба и следпродажбено обслужване позволи на нашата компания да спечели широко признание и доверие от потребителите в страната и чужбина. И поради нашата специалност и добро обслужване, винаги можем да имаме добра и безпроблемна комуникация с всички участващи страни в процеса на координация и последващи действия.


Услуга преди продажба: На първо място, нашата компания има множество маркетингови платформи и комуникационни канали - Google, фирмен уеб сайт, Alibaba, Facebook, Linkedin, Whatsapp и т.н. Поради това са осигурени различни начини за връзка с клиентите ни да комуникират с нас. На второ място, нашите добре обучени и опитни продажби са в състояние да отговори на всички въпроси, които сте задали за нашия продукт и компания.

Услуга при продажба: След поръчката нашите продажби ще държат клиентите информирани за ситуацията на поръчката. В нашата собствена фабрика имаме опитна система за управление на поръчките на търговци и професионални поръчки, така че ние и клиентите да могат да контролират качеството на продукта и производствения му процес. Освен това нашите продажби могат да се справят с всички доставки за клиентите, спестявайки им време и енергия.

Сервиз за следпродажбено обслужване: Когато продуктът се доставя в ръката ви, услугата продължава да продължава. Ако имате проблеми със СПА покритието, клиентите могат да се свързват с нашите продажби по всяко време. Няма да полагаме никакви усилия, за да помогнем на клиентите да ги решат. И по-важното е, че нашата компания предоставя 3-5 години гаранция за всяка спа-покривка, която продаваме. Тази гаранция е доверието, което имаме за нашия продукт, а също и защита на клиента.

workshop.jpg

workshop-1.jpg